Voedingsadvies

Heb jij last van acné, eczeem, rosacea of psoriasis? Dan adviseer ik je huid te laten verbeteren van binnenuit!

Met behulp van een uitgebreid intakegesprek en mogelijk aanvullend bloed- of ontlastingsonderzoek ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van je huidprobleem. Huidproblemen hebben namelijk altijd een interne oorsprong; ze dienen als signalen van het lichaam dat er iets niet helemaal in balans is. Dit kan een complexe puzzel zijn! Ik help je graag bij het vinden en verbinden van de juiste puzzelstukjes om je huid weer te laten stralen!


Tarieven 2023

Orthomoleculair en regulier consult

  • Intakegesprek € 150,00 (consult van 1-1,5 uur en inclusief 0,5 uur uitwerktijd)
  • Consult 60 minuten € 90,00
  • Consult 45 minuten € 67,50
  • Consult 30 minuten € 45,00
  • Consult 15 minuten €22,50

Vergoeding

Wanneer er geen contract is met je zorgverzekeraar, of je bent door je uren heen van je zorgverzekeraar, dan gelden Bovenstaande tarieven. Je ontvangt dan zelf de nota voor je behandelingen. Deze ontvang je per e-mail van het facturatiebedrijf Infomedics. Je kunt deze nota alsnog bij je zorgverzekeraar indienen om te zien of je in aanmerking komt voor een (deel)vergoeding. Kijk dit zelf goed na in je polisvoorwaarden.

Basisverzekering

In 2023 is in de basisverzekering een vergoeding van 3 uur voor reguliere dieetadvisering opgenomen. Het eigen risico is dan van toepassing. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. Is 3 uur niet voldoende? In diverse aanvullende pakketten wordt dieetadvisering vergoed. De uren van het aanvullend pakket voor dieetadvisering kun je optellen bij de 3 uur uit de basisverzekering. Via VGZ of Menzis verloopt de declaratie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar.

Niet elke zorgverzekeraar verlangt een verwijzing. Ga voor meer informatie naar: 

Gezondxtra