Behandelingen

Laat jouw huid stralen met Lekker in je huid! 

Alles is mogelijk bij Lekker in je Huid! Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot het verven van de wenkbrauwen en voedingsadvies voor een stralende huid van binnenuit! 

Lekker in je huid zoals dat past bij jou

Adviesgesprek

Wil je graag overleggen wat het beste is voor jouw huid? Heb je vragen of wil je gewoon meer informatie?

Huidbehandeling

Wil je zowel ontspannen als je huid verbeteren tijdens een heerlijke behandeling? Dan is dit echt iets voor jou!

Voedingsadvies

Heb jij last van acné, eczeem, rosacea of psoriasis? Dan adviseer ik je huid te laten verbeteren van binnenuit!

Losse behandelingen

Kunnen jouw wenkies wel een mooi model gebruiken? Wil jij ook zonder make-up op mooie donkere wimpers hebben? Of staan er haartjes op je gezicht die je liever niet wil?

Productadvies voor thuis

Lekker in je huid staat voor

Duurzame en biologische producten

Persoonlijke aandacht

Huidverbetering van binnenuit

Lief zijn voor je huid, zonder agressieve producten

Less is more: geen badkamerkastje vol aan producten

Duurzame en biologische producten

Persoonlijke aandacht

Huidverbetering van binnenuit

Lief zijn voor je huid, zonder agressieve producten

Less is more: geen badkamerkastje vol aan producten

Laat je huid weer stralen

Ben je benieuwd of Lekker in je Huid iets voor jou is? Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Kan de behandeling vergoed worden?

Het is mogelijk dat acnebehandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.
De hoogte van de vergoedingen en onder welke voorwaarden jij in aanmerking komt voor een vergoeding verschillen per verzekeraar. Lees daarom altijd goed de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

Betreft het voedingsadvies: In 2023 is in de basisverzekering een vergoeding van 3 uur voor reguliere dieetadvisering opgenomen. Het eigen risico is dan van toepassing. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. Is 3 uur niet voldoende? In diverse aanvullende pakketten wordt dieetadvisering vergoed. De uren van het aanvullend pakket voor dieetadvisering kun je optellen bij de 3 uur uit de basisverzekering.

Wat houdt een gezichtsbehandeling in?

Tijdens een gezichtsbehandeling heb jij echt even een heerlijk momentje voor jezelf. Ik werk met erg zachte, biologische producten die jouw huid helemaal tot rust laten komen.

Ik start met een reiniging waarna ik eventuele onzuiverheden zal verwijderen. Verder zijn alle gezichtsbehandeling inclusief verven en harsen van de wenkbrauwen en/of wimpers verven en/of harsen bovenlip en kin. Dit is natuurlijk helemaal naar wens, zonder verplichtingen. 

Na het 'pijnigen' ga je heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsmassage. Tot slot sluit ik af met een verzorgend maskertje en een lekkere nek- en schouder massage. 

Je zult na deze behandeling mijn salon verlaten in complete ontspanning met frisse energie voor de rest van de week! 

Wat houdt een voedingsadvies in?

Tijdens een voedingsadvies plan ik in eerste instantie een intakegesprek met je in. Tijdens dit intakegesprek vraag ik naar alle klachten die momenteel spelen en waar je graag vanaf wil. Naar aanleiding van die anamnese leg ik je wat uit over hoe die klachten samenhangen met de verschillende systemen in ons lichaam. Vervolgens krijg je het eerste voedingsadvies om die systemen beter op de rit te krijgen. Naar aanleiding van een intakegesprek kunnen we een vervolg plannen om te checken hoe het gaat met de adviezen en wat dit doet voor je klachten. Het aantal consulten ben je helemaal vrij in! 

Jij werkt veel met mensen met huidproblemen. Ik heb geen huidprobleem, kan ik dan alsnog een behandeling bij je boeken?

Dat kan zeker! Naast het voedingsadvies waarmee een huidprobleem van binnenuit opgelost kan worden, bied ik ook losse behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen harsen en epileren of wimpers verven. 

Kan ik mijn huidprobleem verbeteren of oplossen met losse gezichtsbehandelingen?

Wat ik belangrijk vind als we kijken naar een huidprobleem is dat de oorzaak van dat probleem wordt opgelost. Deze oorzaak ligt heel vaak in het maag- darmkanaal. De juiste producten van buitenaf en het uitreinigen van de huid tijdens een behandeling zijn dus heel belangrijk, maar als er continu iets van binnen wordt getriggerd tot een huidprobleem dan kunnen we dat niet voldoende oplossen met enkel gezichtsbehandelingen. 

Plan gerust een adviesgesprek om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen en zo te kijken welke behandelingen geschikt voor je zijn. 

Ik gebruik al fijne huidproducten, mag ik die blijven gebruiken?

Die keuze laat ik natuurlijk altijd aan je zelf, maar ik kan niet het resultaat beloven dat je behaald met de producten die ik je adviseer ten opzichten van je eigen producten. Ik werk met hoogwaardige biologische producten met pre- en probiotica, wat je huid echt kan opbouwen. Veel huidproducten bevatten irriterende stoffen wat van buitenaf de opbouw van je huid niet bevorderd. 

Aangezien de huidproducten die ik gebruik zo krachtig zijn kunnen ze soms reactie geven als je meerdere merken combineert. Maak dus echt eerst je huidige producten op voordat je met mijn producten start!

Moet ik een dieet volgen als ik voedingsadvies van jou wil?

NEE! Het allerbelangrijkste vind ik dat het geen dieet is wat je bij mij gaat volgen. Een dieet hangt namelijk vast aan regels. Ik wil daarentegen dat je lekker gaat genieten van voeding die beter bij jouw huid en darmen past! 

Ik heb al zoveel gedaan om mijn huidprobleem op te lossen, wat kan jij me nog bieden?

Een huidprobleem is nagenoeg altijd een signaal van binnenuit dat er iets niet helemaal lekker gaat. Ik kan samen met je kijken naar wat er mis gaat, waar ligt dus echt de oorzaak van je huidprobleem. Denk bijvoorbeeld aan de vertering van voedingsstoffen, de opname van voedingsstoffen, het darmmicrobioom en de hormonale problemen die daarmee samen kunnen hangen. 

Ik vermijd al veel voedingsstoffen die slecht zijn voor mijn huid en alsnog zit ik niet lekker in mijn huid..

Het vermijden van voedingsmiddelen is vaak niet de juiste oplossing, je kunt dan namelijk veel tekorten krijgen. Daarbij kun je je afvragen of je het voedingspatroon vast kan houden als je ´zomaar´ producten gaat vermijden die je eerst wel at. Je at namelijk die producten omdat je het lekker vindt, neem ik aan? Het is dus goed om te kijken waar het daadwerkelijk mis gaat. Als jij reageert op heel veel voedingsstoffen, dat gaat er waarschijnlijk iets niet lekker met je vertering en/of darmen. Daar ligt dan het probleem, en dat moet eerst opgelost worden!

Ik heb een voedselallergie of -intolerantie, kan ik dan alsnog een voedingsadvies krijgen?
Daar kan ik zeker rekening mee houden! Als diëtist heb ik ervaring met verschillende allergiën en intoleranties en daar is zeker goed rekening mee te houden! Ook vegetarisch of veganistisch, ik help je daar graag mee!