Over Lekker In Je Huid

Zelf heb ik lang gezocht naar een oplossing voor mijn huidprobleem. Ik heb veel verschillende producten geprobeerd en ook geworsteld met mijn voeding. Al jaren worstelde ik met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters. In eerste instantie op mijn rug en later ook in mijn gezicht. Als schoonheidsspecialist zorgde ik altijd dat ik mijn huid goed verzorgde, maar blijkbaar was dit niet genoeg.

Mijn onzuivere huid accepteren? No way!

Vervolgens heb ik me laten opleiden als diëtist, en zo geleerd wat een gezond voedingspatroon voor mij is. En dat had zeker wel wat resultaat, maar niet het resultaat wat ik hoopte.
Ik merkte dat mijn huid specifieke adviezen nodig had.

Orthomoleculaire inzichten hebben mij geholpen!

Ortho-wattus..? Ja, het klinkt heel lastig, maar in de orthomoleculaire voedingsleer ga je kijken naar de oorzaak achter een klacht. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat mijn vertering niet goed liep en dat ik daardoor last had van mijn darmen en bepaalde voedingsmiddelen niet goed kon verdragen. 

Dit heb ik door middel van de juiste voeding opgelost wat direct heeft geresulteerd in een mooie huid,. 

Naast dat ik nu lekkerder in mijn huid zit, voel ik me ook fitter, heb ik minder stemmingswisselingen en kom ik niet dagelijks thuis met een opgeblazen buik. 


En dat is precies wat ik jou ook gun!

Vergeet de zin en onzin op social media over voeding en de huid. Ga samen met mij aan de slag met iets wat wél echt werkt!

Mijn achtergrond, opleidingen en eigen ervaringen zet ik in om jou te kunnen helpen! Al dan niet met een mooie huid behouden of een huidprobleem oplossen! 

Plan een gratis adviesgesprek